Raplamaa toidu ajalugu

Armastus käib kõhu kaudu ning head sööki on Raplamaal alati armastatud!

Heaks söögitegijaks oli ja on Raplamaa tegus ja nägus naine. Mitte ainult tegus ja nägus, vaid ka nutikas, sest süüa oskas ta teha kõigest, mis tema ümber oli: metsikust umbrohust metsa- ja rabasaadusteni. Ka puu- ja köögivilju osati ise kasvatada.

Samuti pole siinkandis loomakasvatus võõras tegevus. Praktilisel perenaisel läksid toiduna käiku peaaegu kõik, mis loomast saada oli ja järele jäi. See mis hamba alla enam kuidagi ei kõlvanud, see kasutati majapidamises muuks tarvilikuks ära.

Saada meile enda ettevõtmise kohta infot!

Täida vorm enda andmetega ning saada meile! Võtame Sinuga ühendust õige pea! 

Saadame kontkaktivormist koopia ka Sinu e-mailile