Tõrvaaugu Mahe Tatra-tumejahu. Tõrvaaugu Mahe talus kasvatatakse mahedat gluteenivaba tatart ning kogu tooraine töötlemine/tootmine toimub talus olevas tootmishoones. Töötlemine saab alguse veskiruumis, kus sorteeritakse ja puhastatakse tatar. Puhastatud tatral eemaldatakse koor kiviveskiga, sest kiviveski eemaldab kesta õrnalt, mille tulemusena jääb tatratera terveks. Sellise koorimismeetodiga jääb tatratera elujõuliseks ja seda saab idandada. Värvuse poolest on tatratera heledat värvi, mis kinnitab seda, et tatart pole kuumutatud ega töödeldud. Sellist tatart nimetataksegi toortatraks.
100g toodet sisaldab keskmiselt:
Toidu energiasisaldus: 1436 kJ / 338 kcal
Rasv: 1,89 g, millest küllastunud rasvhapped; 0,25 g
Süsivesikud: 66,29 g
Suhkrud: 0,93 g
Valk: 14,05 g
Sool (Na x 2,5): 0,0010 g
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.