TõrvaauguMahe Tatrapasta Kurkimiga 300g. Alates 2012.a sügisest on Tõrvaaugu mahetootjate ja -töötleja. Pika tulemina on Tõrvaaugu pererahvas leidnud parima viisi mahetatra kasvatamiseks ning selle edasiseks töötlemiseks, olles rahul nii ise kui ka pakkudes kvaliteeti rahulolu tarbijale.
Valmistamine:
Maitsesta vesi soolaga ja lase keema. Lisa pasta keevasse vette: 2 osa vett ja 1 osa pastat. Keeda 1-2 min ja loputa seejärel külma veega.
Koostisosad: toor-tatrajahu (95%), vesi, paksendaja guarkummi, kurkum.
KEETMISE AJAL JÄLGIDA PASTAT, ülekeetmise oht!
100g toodet sisaldab keskmiselt:
Toidu energiasisaldus:1436kJ / 338kcal
Rasv: 2,89g millest küllastunud rasvhapped; 0,632g
Süsivesikud; 68,1g
millest suhkrud: 0,9g
Valk: 11,9g
Kiudained; 11,7g
Sool (Nax2,5):0,0013g
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.